In de loop der jaren hebben wij een goede relatie opgebouwd met diverse bestuurders en managers van middelgrote en grote organisaties in Nederland. Bestuurders en managers die weten hoe een organisatie opgezet, uitgebouwd of misschien gereorganiseerd dient te worden. Zij hebben geen gemakkelijke taak en vaak veel verantwoordelijkheid.

Dat is niet altijd makkelijk, maar sommigen hebben de 'drive' om dit te kunnen doen. Zeker een uitdagende functie, maar soms wil je de bakens verzetten en een nieuwe uitdaging aangaan.

Ons bureau wordt regelmatig ingezet een vastgoedafdeling te reorganiseren. Soms ontstaat daarbij de noodzaak een interimbestuurder of -manager aan te stellen die de nieuwe organisatie net even dat zetje kan geven om succesvol te kunnen opereren. Mocht u in een dergelijke missie geïnteresseerd zijn, neem dan persoonlijk contact op met de heer A. Koëter via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 040 280 00 24 of 06 30 17 26 77. Wij brengen u dan in contact met de organisatie die uw hulp goed kan gebruiken. Uw sollicitatie wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.