De positieve ontwikkeling van Koëter Vastgoed Adviseurs zet door! Daarom zijn wij doorlopend geïnteresseerd in goede mensen met ambitie. Heb je een ruime ervaring in inspecteren, onderhoudsmanagement, het inkopen van prestatiecontracten of projectmanagement laat het ons weten en stuur je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Openstaande vacatures


 

Installatietechnisch inspecteur/adviseur


Koëter Vastgoed Adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau dat is gericht op het organiseren en professionaliseren van het totale beheer van vastgoed voor onze opdrachtgevers. Wij staan onze opdrachtgevers bij al hun huisvestingsvraagstukken met raad en daad terzijde. Ons professionele team van specialisten bestaat onder andere uit de volgende disciplines: bouwkunde, installatietechniek, bedrijfskunde, makelaardij/taxaties, inkoop en financiële zaken. Ons bureau staat bekend om zijn praktische en resultaatgerichte werkmethoden. Opdrachtgevers zijn zorginstellingen, woningbouwverenigingen, onderwijsinstellingen, gemeenten en beleggers. Door onze succesvolle manier van werken groeit onze orderportefeuille, daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die ons team willen versterken.


Functie


Binnen ons team ben jij de specialist als het gaat om installatietechnische (werktuigbouw, elektra, domotica, brandbeveiliging, etc.) vraagstukken en inspecties. Koëter Vastgoed Adviseurs heeft bij een groot aantal opdrachtgevers prestatiecontracten lopen waarin conditiegestuurd onderhoud een belangrijk aspect is. Jij bewaakt de kwaliteit van deze contracten op technische aspecten zoals conditie, de kwaliteit en registratie van uitgevoerd onderhoud en op prijstechnische aspecten.
Als specialist ondersteun je intern projectmanagers en contractmanagers met installatietechnische vraagstukken. Het ontwerpen van installatie behoort niet tot je takenpakket maar in het beoordelen van concepten, principeschema’s, ontwerptekeningen en berekeningen ben je goed thuis. Daarnaast ben je in staat om bij onze opdrachtgevers de aanwezige installaties te beoordelen en eventuele gebreken en problemen accuraat en doeltreffend in beeld te brengen en op te laten lossen.
Tevens kun je in lopende beheercontracten namens onze opdrachtgever de rol van gedelegeerd installatieverantwoordelijke op je nemen. Je voert zelfstandig overleg met medewerkers, opdrachtgevers, aannemers en leveranciers. Je valt onder de directe verantwoordelijkheid van de directie, maar bent zelf volledig verantwoordelijk voor je eigen projecten en klanten.


Takenpakket


· Beoordeling van installatietechnische ontwerpen, principeschema’s en concepten.
· Inspecteren/beoordelen kwaliteit bestaande installaties op locatie.
· Conditiemeting (NEN 2767) van installaties.
· Projectmanagement bij installatietechnische projecten.
· Installatietechnische advisering van opdrachtgevers op het gebied van beheer, onderhoud en renovaties.
· Opstellen en beoordelen van kostencalculaties.
· Kwaliteitsbewaking van onderhoud en prestatiecontracten.
· Contact met klanten en ambassadeur van Koëter Vastgoed Adviseurs.
· Contacten met toeleveranciers.
· Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen op vaktechnisch gebied.


Je profiel


Je beschikt minimaal over een afgeronde installatietechnische opleiding en hebt in ieder geval vijf jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Je beheerst het vak van installatietechnisch onderhoudsmanagement in de breedte van de installatietechniek (werktuigbouw, elektra, domotica, brandbeveiliging, etc.). Je hebt een opleiding en/of ervaring met het inspecteren van installaties op basis van NEN 2767 en het opstellen en beoordelen van meerjarenonderhoudsplannen. Je hebt daarnaast voldoende opleiding en ervaring om de rol van installatieverantwoordelijke elektrische installatie op je te nemen.
Je kunt jezelf en de onderneming goed presenteren. Goed kunnen rapporteren en een uitstekende inhoudelijke installatietechnische kennis zijn een vereiste. Je hebt een goede beheersing van Word en Excel. Je bent in het bezit van rijbewijs B en hebt geen hoogtevrees.

In verband met de werkzaamheden en de opdrachtgevers is het noodzakelijk dat je een verklaring omtrent het gedrag kunt overleggen. Je zult werkzaam zijn vanuit de vestiging in Geldrop, maar bent bereid te reizen aangezien de werkzaamheden voor een deel in Midden en West Nederland worden uitgevoerd.


Wij bieden


Wij bieden je naast een prima salaris de mogelijkheid tot het volgen van relevante opleidingen. Verder een goede werksfeer, fijne collega’s en natuurlijk goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Geïnteresseerden


Geïnteresseerden nodigen wij uit een sollicitatiebrief met pasfoto en CV te mailen aan Koëter Vastgoed Adviseurs, ter attentie van de heer A. Koëter, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer A. Koëter, bereikbaar op nummer 040 280 00 24, of kijk op onze website www.koeter.org.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.